PRESIDIO HEIGHTS RESIDENCE
910
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-910,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

PRESIDIO HEIGHTS RESIDENCE

SAN FRANCISCO

 

Fronting the open greenspace of the Presidio with a “flag lot” configuration, approach from Spruce Street, and a reverse floor plan, the existing physical and conceptual structure of this home was maintained. The project consisted of expanding and excavating the lower level, re-organizing the layout and circulation on all floors, and creating a gracious stair and glass floor which resulted in a re-imagined aesthetic for this 5,500-square foot home. Grounded in mid-century modern principals, the home also fulfills the functions of current daily life.
 
Photographer: Cesar Rubio Photography

Date

August 22, 2018

Category

Built, San Francisco, Single Family