PORTOLA VALLEY RESIDENCE
1909
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1909,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

PORTOLA VALLEY RESIDENCE

PORTOLA VALLEY

Nestled on an acre of woody, sloped landscape, this Portola Valley project involved the expansion of an existing single family residence and the addition of a separate guest house. The site of the guest house was sensitively located to minimalize disruptions to the existing treescape, while the proximity to the existing main house maintained a relationship and ease of access.  Landscaped pathways extending between the two structures further this link. Although the modern addition is distinctly juxtaposed against the more traditional gable roofed main house, a shared material palette of warm wood tones and the vertical treatment of the facade compliment and unite the two.

 

 

Date

September 10, 2018

Category

In Design, Single Family