NOE VALLEY RESIDENCE
908
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-908,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

NOE VALLEY RESIDENCE

SAN FRANCISCO

 

While the historic Victorian front façade retains a preservationist public face, the interior of this Noe Valley residence evokes an open, voluminous, light-filled modern experience. The spaciousness of the house is emphasized through the introduction of skylights that bathe the living spaces below with natural light. It centers around the core circulation that is accentuated by a three-story steel, glass, and concrete staircase. The 18’ wide glass folding door conveniently tucks away leading to a generous-sized patio which blurs the boundaries between the inside and the outside. The house incorporates indoor/outdoor lifestyle with an effortless elegance.
 
Photographer: Vanguard Marketing Group / Reflex Imaging

Date

August 22, 2018

Category

Built, San Francisco, Single Family