NOB HILL RESIDENCE
1882
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1882,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

NOB HILL RESIDENCE

SAN FRANCISCO

A four-story full interior remodel and addition updated this stately townhouse in Nob Hill with an elegant, modern design. A sculptural, curved staircase connects the entry level, with its wine and media room, to the generous second and third floor bedroom levels, and the top floor open kitchen/living/dining room. The added fourth floor living space takes full advantage of the incredible views of the Coit Tower, Bay Bridge, and Downtown San Francisco. Expansive sliding glass doors allow for an indoor/outdoor living experience right in the center of the city. Throughout the home, dark walnut detailing, Venetian plaster walls, and marble bathrooms lend it a warm, sophisticated quality. The result is a modern yet timeless home.

   
Photographer: Blake Marvin Photography

Date

March 20, 2016

Category

Built, San Francisco, Single Family