FILLMORE STREET RESIDENCE
1492
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1492,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

FILLMORE STREET RESIDENCE

SAN FRANCISCO

 

The goal of this complete renovation project was to breathe new life into a stately, but time-worn Fillmore Street Victorian. Built in 1904, the interiors had been altered over time to create a tangle of small dark rooms and confused styling that belied its potential charm. Through an opening-up of interior walls, addition of expansive rear-yard windows and garden, and cutting-in a dramatic 10-foot by 20-foot custom skylight, the creation of a light-filled, expressive home was achieved.
 
Photographer: Jasmine Law

Date

August 25, 2018

Category

Built, San Francisco, Single Family