DOLORES HEIGHTS RESIDENCE
1356
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1356,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

DOLORES HEIGHTS RESIDENCE

SAN FRANCISCO

 

Located at the “top of the hill” in the Dolores Heights Special Use District, this project includes the demolition of an existing rear-yard cottage and the construction of a new, ground-up, 4,200 square foot, four story modern house. This residence maximizes the 270 degree views from the upper level with a floor-to-ceiling glass window wall on three sides while simultaneously bringing the existing non-conforming property into full compliance with the letter and spirit of the Dolores Heights Special Use District.

Date

September 10, 2018

Category

San Francisco, Single Family