ATHERTON RESIDENCE
907
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-907,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

ATHERTON RESIDENCE

ATHERTON

Designed for Bay Area luminaries in Atherton, California this residence reflects a well-orchestrated response to a host of requirements, technologies, and amenities. Built for living, working, entertaining, and play, the diverse building program created the opportunity to weave a rich tapestry of form, materials, and details that reveal themselves at every corner. Anchored by the primary palette of Sapele wood and Jerusalem Limestone, the structure radiates warmth and elegance. By ‘folding’ the front yard down to the basement level, the building sensitively reduces its height and presence on the site; and through expansive glass and openings creates an engaging dialogue with the outdoors.
 
Photographer: Cesar Rubio Photography

Date

July 14, 2018

Category

Bay Area, Built, Single Family