ATHERTON RESIDENCE 2
1347
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1347,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

ATHERTON RESIDENCE 2

ATHERTON

Located on a vacant lot in west Atherton, the design for this new residence aims to create a one-of-a-kind structure characterized by a quiet stoicism and museum-like qualities. Organized about a central court with floor-to-ceiling glass on three sides, strong spatial and visual connections are established between the adjacent indoor spaces and the serene pool terrace. A sloped driveway carved out of the landscape leads to a sunken auto-court that showcases a twelve-car garage.

Date

September 11, 2018

Category

Bay Area, Single Family